Wilma Willemsen

Ass. Controller

Wilma is vanaf 2011 in vaste dienst bij Printing Partners gekomen als assistent controller. Maar de 10 jaar daarvoor zat ze al bij dit bedrijf, echter was ze toen gedetacheerd via een accountantskantoor. Inmiddels dus al 14 jaar bij deze organisatie aan de slag en ze gaat nog steeds met veel plezier naar haar werk toe.


Italië is het land waar ze graag naar toe gaat in haar vakantie. En speciale voorkeur heeft ze voor het Lago Maggiore, waar ze al meerdere malen naar toe is geweest. Het is de sfeer, de natuur, de cultuur en alle andere fijne dingen die dit land biedt wat haar zo aanspreekt.

Naast haar werk is Wilma druk met de sport van haar 3 kinderen. Maar zelf zit ze ook niet stil; ze sport 3 tot 4 keer week. En de afwisseling van bootcamp, hardlopen en pace (soort conditionele circuittraining) maken dat het leuk blijft. Gelukkig blijft er naast al deze sportieve activiteiten ook nog tijd over om leuke dingen met het gezin te doen, want ook dat doet ze graag.

Wilma is een fijne collega, sociaal, betrouwbaar en ze staat open voor haar omgeving om altijd een helpende hand te bieden. Deze prettige persoon is flexibel en gaat graag nieuwe leuke uitdagingen aan, in werk of privé sfeer.

Terug naar overzicht