Menu 0314369269 Route

Ulftse Koffievergelijk.nl en Doetinchemse Fulfilment Partners winnen Shopping Awards

Geplaatst op 15 maart 2017
Ulftse Koffievergelijk.nl en Doetinchemse Fulfilment Partners winnen Shopping Awards

De Ulftse webwinkel Koffievergelijk.nl heeft afgelopen week de prijs voor de beste webshop van Nederland gewonnen.
Bij de Shopping Awards XS in de categorie Eten en Drinken.

De prijsuitreiking van deze jaarlijkse verkiezing, onder begeleiding van Jan Joost van Gangelen, was donderdag 9 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.
De verkiezing, georganiseerd door de Stichting Thuiswinkel Awards, vraagt consumenten om hun favoriete webwinkel te beoordelen via een onafhankelijk consumentenonderzoek.
De webshops met de hoogste eindscores zijn de winnaars van de Shopping Awards XS (voorheen Thuiswinkel Awards genoemd), voor webshops met een omzet onder de 4 miljoen euro. Een echte publieksprijs dus!

Koffievergelijk.nl is een speciaalzaak op het gebied van koffie en thee, waarbij de focus ligt op kwaliteitsmerken koffie en thee, met merken zoals het Italiaanse Illy of Lavazza of het ambachtelijke koffiemerk Delicatoro. En met daarnaast natuurlijk alle benodigde producten en accessoires zoals waterfilters en reinigingstabletten, siropen of koekjes. In België is de webshop al actief met Koffievergelijk.be.

De webshop onderscheidt zich door te streven naar 100% klanttevredenheid, een groot assortiment voor particuliere en zakelijke klanten, voordelige prijzen en snelle levering.
De plannen voor komend jaar? Uitbreiden naar Duitsland, makkelijker en sneller de gewenste producten voor jouw merk en model koffiemachine kunnen bestellen en introductie van abonnementsmodellen, snel en makkelijk herhaalbestellingen plaatsen.

Het bedrijf wordt met veel enthousiasme gerund door Nicole en Marco Siemelink uit het Gelderse Ulft, met een enorme ondersteuning op fulfilment gebied door het Doetinchemse Fulfilment Partners. Dat zorgt voor de goederontvangst en het dagelijks goed en tijdig versturen van alle pakketjes met PostNL, op werkdagen tot 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Fulfilment Partners is onderdeel van Printing Partners, specialist in drukwerk.

Koffievergelijk.nl mag zich dus in 2017 de beste webwinkel van Nederland in haar branche noemen.
Met samenwerking en dank aan Fulfilment Partners.

 

Aanvragen proefpakket Fulfilment PartnersAanvragen proefpakket Fulfilment Partners InloggenInloggen Bel mij terugBel mij terug

Vul onderstaand formulier in om een proefpakket aan te vragen.

Contactformulier
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contactformulier
  • *
  • *